Ho admetem: us trobàvem a faltar, i sabem que vosaltres també. Per això, després  d’estar un any sense fer esplai -per causes de millora interna-, tornem amb més energia que mai, amb molts projectes i somnis per compartir amb vosaltres i amb moltes ganes de fer-vos passar una bona estona.

Podríem dir que tenim un esplai renovat, amb nous monitors i monitores, noves idees, noves activitats, fins i tot un nou espai. L’esplai, com tots vosaltres, creix, i no seria possible sense la vostra ajuda. Sabeu que aquest any fem 20 anys? Serà un any molt especial, així que si vols viure grans aventures envoltat d’altres nens i nenes, t’esperem els DISSABTES a la tarda. 

Tallers, jocs, gimcames, sortides, colònies, acampades, espectacles, xocolatades, FEFES…T’ho perdràs?

GIS_2884


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *