L’ESPLAI HA TORNAT!

[dropcap]I[/dropcap]nscripcions el dissabte 12 d’octubre (dia de l’Esplaïtat) a Can Xiberta de 16h a 18h, on hi
haurà preparada una festa de benvinguda amb tallers i berenar per a tothom!

“Jocs, tallers, excursions i capbussades, tot el que no et pots imaginar a aquestes alçades…”

Estimats pares i mares,

[dropcap]D[/dropcap]e ben segur que durant aquest estiu heu sentit als vostres fills i filles cantar, aquesta cançó, i és que aquesta ha sigut la cançó que ens ha acompanyat en totes les activitats que hem fet aquest estiu.
La lletra és simple, nombra tot d’activitats que preparem pels més menuts i els no tant menuts durant tot l’any, i malgrat les capbussades siguin exclusivament una activitat estiuenca, tenim un gran repertori d’activitats d’hivern preparades per fer-les les tardes de dissabtes d’esplai!

AIXÍ DONCS US ENUNCIEM QUE L’ESPLAI HA TORNAT, AMB MÉS GANES I MÉS IL·LUSIÓ!!

[dropcap]P[/dropcap]els qui no ens conegueu del tot dir-vos que l’esplai és un grup de caràcter no polític obert a tothom sense cap mena de distinció, amb l’objectiu principal de contribuir al desenvolupament de nens i joves ajudant-los a realitzar-se com a persones que formin part de la societat que els envolta d’una manera activa i creativa.

[dropcap]E[/dropcap]ns reunim amb els nens els dissabtes a la tarda i de 16h a 19h els eduquem en el lleure d’una manera d’allò més divertida!

[dropcap]P[/dropcap]er donar-vos la benvinguda com cal el dissabte 12 d’octubre de 16h a 18h us hem preparat una FESTA DE BENVINGUDA a Can Xiberta on us podreu inscriure i passar una estoneta divertida!
Si no podeu venir per qualsevol cosa, no patiu, us podreu inscriure la setmana següent, el primer dia d’esplai, el dissabte 19 d’octubre a les 16h a Can Xiberta!

Us demanem que vingueu amb el full d’inscripció imprès, us el deixem al peu d’aquest post!

No ens queda res més per dir-vos, així que ens veiem dissabte que ve a la Festa de l’Esplaïtat!

Moltes fefes i fins aviat!

Fitxa d’inscripció Cartell de publicitat de l’acte
Full d’incripció Esplai (curs 2013-2014) Publicitat Festa Esplaïtat

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *